!--Tradedoubler site verification 2791664 --> The Fashion Poetry : #128 - Shopping hint: Love Fashion Sales

In collaboration with:

Friday, 1 February 2013

#128 - Shopping hint: Love Fashion Sales


Just a quick hint -before I go to sleep- for everyone that would answer these questions yes; 
do you love fashion? Are you a sale-holic? But feeling like it's quite hard work to go through ALL your favourite sales? Much less finding something in your size? 
Do you want to find the brands best price reductions from high-street to high-end from the same place? This site is for you {and me!}: Love Fashion Sales. It's a genius fashion place to be; they save your time and money by alerting you by email to all the best price reductions of YOUR favourite brands in YOUR sizes.

So, what are you waiting for? I already joined the club! ; --- )

Find them via....

Website

Twitter

Facebook


Pikapostausta kehiin ennen kuin tämä mattimyöhäinen pääsee nauttimahan pikalomastaan Höyhensaarilla. Lähinnä teille, joiden vastaus seuraaviin kysymyksiin on myönteinen;
oletko sä muotimielinen? Alenarkkari? Mutta tuntuuko, että sen huumaavan muotiainesosan etsiminen monesta pleissistä yhtä aikaa -ja vieläpä oikeassa koossa- on äärimmäisen kivulias ja aikaavievä prosessi? Mitä sanoisit, jos pääsisit paikkaan, josta löytäisit parhaimmat tarjoukset niin laatumerkeiltä kuin semimerkeiltäkin?
Tämä sivu on juurikin sulle {ja meikälääselle!}: Love Fashion Sales. Se on kertakaikkiaan nerokas pleissi meille muotimielisille; kyseinen sivusto säästää niin aikaa kuin rahaakin hälyttämällä sähköpostitse omavalintaisiltamme merkeiltä, omissa kokoluokissamme.

Meikäläänen liittyi jo klubiin, tuuhan säkin! ; --- )


Reference: 
[InStyle's Twitter status]

No comments:

Post a Comment

Hey there lovely! ♡ Thank you for stopping by, feel free to spread some love by commenting or emailing or something!

Hei sinä ihana! ♡ Kiitos visiitistäsi, jätäthän jälkesi kommentoimalla tai vaikkapa mailaamalla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...