In collaboration with:

Wednesday, 21 November 2012

#116 - The case of the new Alarmnist

[From: X but modified by me]Tik-tik-tik-tik... epäilemättä maailman ärsyttävin ääni. Ainakin yön hiljaisuudessa. Ja syy, miksi päätin
  alkaa metsästämään digitaalista herätyskelloa {ne tikittävät versiot kun tuppasivat mystisesti taloudemme naispuolisen toimesta katoamaan yön aikana toiseen huoneeseen tai löytyivät aamulla ilman koneistoaan...}.
Okei, onhan ne kännykätkin keksitty mutta itse kuulun siihen joukkoon, joka mielellään vaihtaisi kännykkänsä lankapuhelimeen eli tuossa aikas pitkäkin tovi sitten kyllästyin myös herättämään itseäni kännykän avustuksella ja aloin sivusilmällä metsästämään passelia herätyskoneistoa {sellaista tuppisuuta siis, jonka läsnäolon jopa sallisinkin yön hiljaisuudessa}.


Noin kuukausi sitten löysinkin varsin veikeän ja yllätyksekseni moderninkin tapauksen, jonka keikistin oitis ostoskoriini.
  Tarkoituksenani olikin raportoida asiasta pikapikaa, mutta aika lentää sen verran hektisellä soitolla täällä Kiirelandiassa asuessa, että nytkin ajattelin keikistämisestä kuluneen vasta viikon. Mutta oho. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ; --- )


Tämä meikälääsen keikistänyt yksilö löytyi
  Clas Ohlsonilta hintanaan karvan vajaa kymmenen eukkoa vuoden takuun kera. Valkoinen väritys soveltui parhaiten violetti-valkoiseen univaltakuntaamme, mutta kyseistä kapinetta saa myös mustana. Toimii kuin rasvattu ja pitää tuppisuuna olemisesta.

[Photos from: Copyright © 2011-2012 FASHION POETRY | ELIZABETH RINNE, All Rights Reserved.]

2 comments:

 1. love your posts. folow each other?
  http://iamaleena.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment -it made my day! : --- )

   Delete

Hey there lovely! ♡ Thank you for stopping by, feel free to spread some love by commenting or emailing or something!

Hei sinä ihana! ♡ Kiitos visiitistäsi, jätäthän jälkesi kommentoimalla tai vaikkapa mailaamalla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...