In collaboration with:

Tuesday, 24 April 2012

#051 - New finnish blog portal: Bellablogit.fi

[From: Bella-blogit Facebook page]

Indiedays
ja Lily saavat seuraansa uusimman tähden suomalaisista blogiportaaleista
kun Bella-blogit lanseerataan ensi viikolla. Itse allekirjoittanut on äärimmäisen innoissaan tästä ja onnitteleekin syrämmellisesti sinne matkaavia bloggaajakollegoita! : --- ) Tämänkaltaiset asiat osoittavat, että bloggaamisella torellakin on merkitystä ja jos sitä on tarpeeksi onnenhippuja ja määrätietoisuutta matkassa kera ratkaisevan asenteen ja panostamisen, niin bloggaaminen saattaa poikia jotain vielä upeampaakin -toimia väylänä jollekin isommalle.
"Bella-blogit on laatutietoisten naisten ykkössivusto, joka kokoaa yhteen mielipidevaikuttajien blogiparhaimmiston." Lisää (mm. sinne matkaavien bloggaajien paljastamisen) voitte tsekkailla Bella-blogit Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/Bellablogit.

-------------------

There already exist two pairs of finnish blog portals: Indiedays and Lily. A new finnish blog portal, Bella-blogit, will be launched on 3 May 2012. I'm so excited about this because it really shows that blogging matters and if you're lucky & determined enough, it might turn into something even bigger. "Bella-blogit is the number one in the websites for quality-conscious women and it gathers around the elite of opinion force."
Read more at: Bella-blogit Facebook page

2 comments:

 1. Olipa kiva löytää tämä postauksesi ja samalla minulle ennestään tuntematon blogi! :))
  auringolla,
  toinen pohojalaanen! 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palion kommentistasi -se kirvoitti välittömästi hymyn huulilleni! Täytyykin myöntää, että moon sivusta seuraillut blogiasi! : --- ) Ja upiaa, että meitä pohojalaasia löytyy Blogosfääristäkin! ; --- )

   Delete

Hey there lovely! ♡ Thank you for stopping by, feel free to spread some love by commenting or emailing or something!

Hei sinä ihana! ♡ Kiitos visiitistäsi, jätäthän jälkesi kommentoimalla tai vaikkapa mailaamalla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...